ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


Kérjük amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A megrendelés rögzítésével a VEVŐ kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

 

 ÜZEMELTETŐI ADATOK

  Cégnév : Bánkuti Ferencné

  Székhely : 1067 Budapest Teréz krt. 41. fsz.5.

  Adószám : 68018863-1-42

  Nyilvántartási szám: 51099297

  Statisztikai szám: 68018863-4771-231-01

 

 

  Szerződés nyelve : Magyar

  E-mail : info@ladyfehernemu.hu

  Telefon : 06-1-302-3649

Tárhelyszolgáltató:  NetMasters Europe Kft. 4200 Hajdúszoboszló Diószegi Sámuel utca 5.

                             Adószám: 24812087-2-09, HU24818087

                             Telefon: +36309234646

 

A megjelenített termékek kizárólag on-line rendelhetőek meg. A vevő a megrendelt terméket :

     - Személyes átvétel és

     - Előre utalás után házhozszállítással vásárolhatja meg.

    

ÁRAK :

A termékek mellett feltüntetett ár, eladási ár,forintban értendő, amely tartalmazza a 27 %-os Áfát, de a házhoz szállítás díját nem. Külön csomagolási díjat nem számítunk fel. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, azonban érvényben mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak. Kivéve a rendszerhiba okozta irreálisan magas,irreálisan alacsony, " 0 " vagy negatív forintos ár.


RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Honlapunk tartalmának megtekintéséhez nem igényelünk Öntől semmilyen személyes adatot. Webáruházunkban történő  vásárláshoz NEM KELL REGISZTRÁLNI! 

FONTOS!

A MEGRENDELÉSEKET SZERDÁTÓL PÉNTEKIG ÁLL MÓDUNKBAN POSTÁZNI!


Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a megrendelt termék.

Az oldalainkon szereplő temékképek minden esetben az adott típusú fehérneműt ábrázolják. A különféle méretű fehérneműk ugyanabban a típusban tehát hasonlóan néznek ki, azonban arányai a méretétől függően eltérhetnek (pl.: egy B és egy G kosaras melltartó mérete miatti termékkinézet eltérése). Az azonos cikkszámon megrendelhető fehérnemű főbb jellemzői  és stílusa  azonban megegyező. Az adott típusú fehérneműt csak egyféle színben jelenítjük meg, de a megrendelésnél eltérő színű változatokban is rendelhető. Ilyen esetekben a fénykép kizárólag a fehérnemű stílusának illusztrálására szolgál.

Rendelését a nap 24 órájában leadhatja.

A rendelések feldolgozása szerdán, csütörtökön és pénteken  történik 10-18 óráig. Ha a megrendelés a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Webáruházunk jelentős árukészlettel rendelkezik, így a megrendelését néhány munkanapon belül teljesítjük. A megrendelés visszaigazolásáról és a várható szállítási határidőről a rendelés leadását követő egy munkanapon belül e-maiben értesítjük.Ha az árucikkből hiány lépne fel és a szállítási határidő meghosszabbodik, akkor 1 munkanapon belül erről is tájékoztatjuk.

Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések teljesítését / házhoz szállítását/ megtagadja. Erről minden esetben írásban értesíti a megrendelőt. 
 

FIZETÉSI MÓDOK

A webáruházban megrendelt termékek ellenértékét a VEVŐ banki utalással és személyesen tudja kiegyenlíteni.  

 - Személyesen

 - Banki átutalás: A Vevő az áru ellenértékét banki utalással előre egyenlíti ki. Amennyiben Ön ilyen módon szeretne fizetni, kérjük várja meg a visszaigazoló e-mailünket, amely tartalmazza a bankszámlaszámunkat. Az áru ellenértékének megérkezése napján indítjuk a csomagküldést. 

Ennél a fizetési módnál ( előre utalás ) a megrendelt árut, a visszaigazoló e-mailünket követően 2 MUNKANAPIG tudjuk félretenni. Ha ezen idő közben nem kerül kifizetésre a megrendelt termék, akkor töröljük a megrendelést.

                                                                                         
SZÁLLÍTÁS DÍJA, ÁTVÉTEL MÓDJA, HATÁRIDEJE

 A házhoz szállítás díja Magyarország területén   előre utalással 1.400 forint.                                                      

A kiszállításra munkanapokon 8-17 óra között kerül sor, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg ahol ez idő alatt elérhető.

A kézbesítést megelőző munkanapon értesítjük Önt a csomagszámról, amelynek segítségével, ha szükség van rá közvetlenül is kapcsolatba tud lépni a  kézbesítő futárral.

Webáruházunk számára fontos, hogy a megrendelt termék a Vásárlóhoz sérülésmentesen és biztonságosan célba érjen. Ezért a megrendelt fehérneműket az eredeti csomagoláson felül még egy kartondobozba csomagolva szállítjuk, így az nem sérül, nem koszolódik. A küldemény értéke biztosított, így a szállítás során esetlegesen bekövetkező sérülés esetén Önt semmilyen kár nem éri.

A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítést is, így ha Önnek váratlan dolga akad, akkor is biztos lehet abban, hogy megkapja csomagját. Nem kell sorban állnia a postán. Váratlan helyzetben az Ön által megadott telefonszámon a futárszolgálat kapcsolatba lép Önnel.

Házhoz szállításnál a számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Személyes átvételnél ezeket a papírokat az üzletünkben kapja meg.

A várható szállítási határidőről a megrendelés visszaigazolásában e-mailben értesítjük. A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.


Terméket nem áll módunkban külföldre szállítani.

 
ELÁLLÁS JOGA

A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 ( II.5.) Kormányrendelet értelmében a Vásárlónak jogában áll a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül a vásárlástól elállni. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli. A visszaküldött áru ellenértékét az Eladó a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül köteles visszajuttatni a Vevőnek. Az ellenérték visszajutattása átutalással történik ( kivéve, ha nem rendelkezik saját bankszámlával ). Elállás esetén az Eladó az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot nem fizet. Elállás esetén a Vevőt terheli a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítése. Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti írásban a megadott elérhetőségeinken.
 
CSEREGARANCIA, SZAVATOSSÁGI IGÉNY

Termékeinkre ( kivéve harisnya ) a vásárlástól számított 8 napon belül cseregaranciát biztosítunk. A visszaküldés postai költsége a Vevőt terheli. Megrendelés esetén kérjük pontosan ellenőrizze a méretét a megadott mérettáblázat alapján. Ha bizonytalan a méretválasztásban kérjen segítséget a Vevőszolgálatunktól. Felhívjuk Vásárlóink figyelmét arra, hogy csak az eredeti csomagolásban (összes tartozékával együtt), sérülésmentesen (pl.: ne tépjen le róla semmilyen címkét) és a számlával, garancialevéllel együtt visszaküldött fehérneműt tudjuk kicserélni. Használt, kimosott terméket nem áll módunkban kicserélni. Cseregarancia igényét kérjük írásban jelezze a megadott elérhetőségeinken.
Abban az esetben,ha hibás teljesítés - nem azt a méretet, színt, terméket szállítottuk, mint amira a megrendelés érkezett - történt, az áru visszaszállításának és ismételt szállításának költsége webáruházunkat terheli.
Cégünk nem vállal felelősséget a hibásan megadott adatok miatti téves teljesítésért.
Az üzletünkben átvett megrendelések cseréjénél adódhatnak árbeli eltérések, ha az árucsere az üzletünkben lévő árukészletből azonnal történik. ( a webáruházunkban általában kedvezőbb árakkal találkozhat )
Szavatossági igény benyújtására a Ptk. idevonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 ( VII.30.) GKM rendelet  "a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről" rendelkezései az irányadóak. A szavatossági igény benyújtására csak akkor van lehetőség, ha a fehérneműt az útmutatásoknak ( bevarrt címke, kezelési utasítás ) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták. A csomaggal minden esetben küldünk egy az adott fehérneműre vonatkozó kezelési tájékoztatót, amely tartalmazza a ruhaneműhöz tartozó egyezményes jelek jelentését, valamint hasznos tanácsokat a fehérnemű megfelelő kezeléséhez. Ebben az esetben is a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A szavatossági igény benyújtásakor a visszaküldött fehérneműt megvizsgáltatjuk, annak érdekében, hogy bizonyított legyen a tény, a fehérneműt semmilyen külső - hő, olló, vegyi vagy esetleg túlzott fizikai hatás (pl.:szakítás) nem érte. Ha bebizonyosodik a gyártási hiba, akkor azt javítással vagy cserével oldjuk meg a vonatkozó jogszabály szerinti 15 napos határidőn belül. Ha nincs lehetőség sem javításra, sem  pedig cserére, akkor kérhet árleszállítást vagy elállhat a szerződéstől ( ha használatra nem alkalmas a fehérnemű ). A szavatossági igényét írásban kell benyújtania az ügyfélszolgálatunk felé. Ezután munkatársunk elküldi az Ön e-mail címére az elektronikus formanyomtatványt, melyet Önnek ki kell töltenie és aláírva visszaküldenie. A nyomtatvány kitöltésére és aláírására törvényi kötelezettség áll fenn, ezért ennek hiányában a reklamációt nem tudjuk intézni. Szavatossági igényen belüli cserénél az eredetileg megvásárolt fehérneművel egyező paraméterekkel rendelkező modellt áll módunkban küldeni. Ennek költsége webáruházunkat terheli. Méretcserét szavatossági igény benyújtásánál nem lehet kérni, arra a cseregarancia feltételei vonatkoznak.


FÜGGELÉK

Az oldalainkon szereplő termékek nagy száma miatt a felvitt adatokban előfordulhatnak hibák, elírások, ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hibás információt lát oldalainkon vagy kérdése van termékeinkkel kapcsolatban forduljon a Vevőszolgálatunkhoz.  

Panaszkezelés:

 Panasz esetén az alábbi elérhetőségeinken tehet bejelentést:

Ladyfehernemű webáruház

Bánkuti Ferencné

info@ladyfehernemu.hu

tel.: 06-1-302-3649

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgáljuk és orvosoljuk, ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Ladyfehérnemű webáruház  a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.

Az írásbeli panaszt a Ladyfehérnemű webáruház  a beérkezését követő 30 napon belül köteles írásban megválaszolni. A panaszt elutasító álláspontját a Ladyfehérnemű webáruház  megindokolja.

  A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Ladyfehérnemű webáruház, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

Tájékozatjuk, hogy a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti, az alábbiak szerint:

 

A Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz:

A  fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet szerint közigazgatási hatósági ügyekben elsőfokon a járási hivatal, illetve a megyeszékhely szerinti járási hivatal, másodfokon országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A járási hivatalok elérhetőségei: http://jarasinfo.gov.hu

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Név: Mátyus Mariann
E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;

 

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Név: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Név: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Név: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;

 

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dékány László, Jerney Zoltán
E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

 

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Kirst László
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu;

 

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Pintérné Dobó Tünde
E-mail cím: tunde@hkik.hu;

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Név: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Név: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu;

 

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

 

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Név: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu;

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

 

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Név: Mátyás Tibor
E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

 

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Név: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Név: Dr. Óvári László
E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu

 

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Név: dr. Koczka Csaba
E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

A fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a fogyasztó eljárást kezdeményezhet a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületnél. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Központi telefonszám: +36 1 488 2186
Fax: +36 1 488 2131
  

 

 


 Ajánlott termékek


Push-up melltartó

diLorenzo combfix

Pántos melltartó

Fanciabugyi

Pántnélküli melltartó

Látogatók


Oldalunkat jelenleg


114 látogató


böngészi.

Kezdőlap | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Elérhetőség